Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2007 14:21 - ONE TREE HILL
Автор: ancinko Категория: Новини   
Прочетен: 567044 Коментари: 3 Гласове:
0



image
Заглавие:
One Tree Hill
Жанр: Сериал, Тийн, Спортен, Драма, Семеен
Година: 2003-2004 (първи сезон), 2004-2005 (втори сезон), 2005-2006 (трети сезон), 2006-2007 (четвърти сезон)
линк: imdb.com, tv.com
Режисьор: Марк Швоун
Участват: Чад Майкъл Мъри, Джеймс Лаферти, Хилари Бъртън, Бетани Джой Ленц, София Буш, Пол Джонсън, Барбара Алън Уудс, Крейк Шефър, Мойра Кели, Бари Корбин и други.



Ревю и история:
"One Tree Hill" хитовия сериал на CW би се харесал на повечето от вас. Според някои е подобен е на повечето младежки сериали, като "The O.C.", но за разлика от него например е много по динамичен и драматичен. В сериала има много големи завръзки между отделните персонажи, както и голямо развитие на самите герои, които се променят непрекъснато през различните сезони.

Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, тогава това е сериал точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е напълно незаинтересован от единият си син и отделя цялото си внимание на другият.

Напълно изоставен от баща си Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много добър в играта. Родният му баща Дан, обаче дори не го поглежда и почти не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищният отбор и неговата най-голяма гордост.
Проблемите започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньора вика в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и немогат да бъдат в един отбор заедно, всичко се решава в една игра 1vs.1 между двамата. Между другото, Лукас започва да се сближава с Пейтън - гаджето на брат му, той пък за да му го върне започва тайно да се среща с неговата приятелка Хейли. От там нататък се случват много големи обрати и интригата се завръзва все повече, докъто в края на сезона нещата са почти нормални, като изключим един любовен триъгълник, едно бебе, което трябва да се опази от лудата му майка, един развод, един сърдечен удар, една изневеря по братски и един неочакван брак.

Вторият сезон започва 48 часа след като е свършил първият, в него ще разберете дали Дан умира или не, какво се е случило с Нейтън и Хейли, дали Лукас ще се върне обратно в Трий Хил, дали Дан ще се промени и ще стане по добър човек или ще се прояви отново като изключително зъл и лош. Междувременно има малко истории с лезбийки, среднощни лудории, наркотици, млади милионери, нечисти сделки, артистични пробиви, семейни проблеми, една избягала булка и много други интересни неща. В последният епизод се случва нещо, което ще ви накара да чакате с нетърпение следващият сезон, защото някой прави опит за убийство на най-мразеният персонаж - Дан.

В трети сезон, няколко месеца след това, все още не се знае кой е подпалвача, съмненията падат върху почти всички герой от филма, всеки има мотив, но кой от всички тях би направил опит за убийство? Това ще се разбере по-късно.. Междувременно дали Лукас ще го бъде с Пейтън или Брук, дали брака на Нейтън и Хейли ще издържи, дали озлобеният и надъхан да открие подпалвача Дан, ще си отмъсти и на кой точно ще си го изкара.. за всичко това все още е рано да се говори, затова гледайте и коментирайте във форумите на сайта, какво мислите по тези въпроси. В крайна сметка се разбира, че подпалвача е жената на Дан - Деб. Междувременно обаче, озлобеният Дан, мисли че брат му Кийт се опитал да го убие и затова, при първият удобен случай го застрелва хладнокръвно. След това обаче започва да халюцинира и съвсем се побърква. Междувременно се разбира, че няколко от героините са бременни, кои са те? Сезона завършва с още една свадба, но след нея се случва ужасен инцидент при, който катастрофират младоженците и още двама от героите във филма. Дали някой от тях ще умре или не? Това ще се разбере в четвъртият сезон, който тече в момента. 

информацията е предоставена от: http://oth.ggbit.info/index.php




Тагове:   hill,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ei kak da si istegla toq qk fil kajete ...
04.02.2008 13:47
ei kak da si istegla toq qk fil kajete pls
цитирай
2. анонимен - mn sa qki tiq ot one tree hill !! nai mi ...
14.09.2008 13:59
mn sa qki tiq ot one tree hill !! nai mi haresvat Nathan & Haley te sa mn sladka dvoika :*
цитирай
3. анонимен - ie mn qk film toq e nai hybaviq koito ...
14.09.2008 14:01
ie mn qk film toq e nai hybaviq koito sam gledala prez jivota si
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ancinko
Категория: Изкуство
Прочетен: 615984
Постинги: 17
Коментари: 25
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930